Blogul Nostru - Pentru Ana Maria

Suflet pentru suflet

Blogul Nostru


Simbata, saptamina trecuta, vreo doua sute de cetateni si-au exprimat bucuria ca traiesc in Romania si, mai ales, in capitala tarisoarei, Bucuresti. Numai aici se poate intimpla ca o primarie de sector sa amenajeze un loc de joaca - pe bani de la buget, se-ntelege -, iar peste citeva luni sa-l rada de pe fata pamintului si sa vinda si peticul de pamint ce-l gazduise.

Concret: cei doua sute de cetateni s-au trezit ca Primaria sectorului 2 le-a furat terenul de sub un loc de joaca de pe bulevardul Basarabia, asa cum un gainar abil fura ouale de sub o closca. De fericire ca locuiesc si-si platesc impozitele aici, si nu in alte tari, unde autoritatile respecta contribuabilul si nu-si bat joc de banii lui, oamenii au organizat un lant viu in jurul a ceea ce-a mai ramas din parculetul mort.

Pe locul caruia se va construi, cu voie de la Primaria proaspat realesului Ontanu, un turn cu 14 etaje de birouri. Frate de cruce cu alt turn, ridicat ilegal doi pasi mai incolo. Profitam de aceste evenimente pentru a-i transmite cele mai bune ginduri si urari de fericire si bunastare domnului primar Ontanu. Anul acesta, pesedistul s-a reales la Primarie inca din primul tur. Nici nu s-au uscat bine stampilele, ca s-a si razbunat pe fraierii care l-au votat si le-a luat inapoi parcurile cu care i-a aburit inainte de campania electorala.

De exemplu, parcul de pe bulevardul Basarabia a fost amenajat de oamenii lui Ontanu in aprilie, inainte de campania electorala. La doua luni si ceva, dupa ce parcul si-a indeplinit misiunea de a produce voturi, Ontanu a dat ordin sa fie distrus si sa faca loc turnului mai inainte pomenit.

Singurul noroc al amaritilor e revolutia inca in desfasurare a "Independentului" de la Capitala. Primaria Generala ii cere deja explicatii primarului Ontanu in privinta deciziei de a dezafecta parcul abia amenajat. Mai jos aveti imagini de la cheful de protest.